Het plan

In de sfeer van de landelijke, dorpse sfeer telt Elzenpark straks 88 woningen in diverse woningtypen. We vertellen je graag alvast wat meer.

Een divers woonprogramma

Of je nu alleen bent, starter of met een gezin, Elzenpark heeft voor ieder wat wils door veel variatie in type, grootte en uitstraling van de woningen. Het plan bestaat uit 10 rug-aan-rug-woningen, 4 levensloopbestendige woningen, 25 eengezinswoningen, 14 twee-onder-een kapwoningen, 1 vrijstaande woning, een vrije kavel, 16 koopappartementen en 16 sociale huurappartementen. Dura Vermeer richt zich op de verkoop van alle koopwoningen. De woningen krijgen de landelijke en dorpse sfeer van Wagenberg. Centraal in het plangebied, in het park, realiseren we de twee appartementengebouwen.

Een divers woonprogramma

Een duurzame en diverse wijk voor iedereen

Bij Elzenpark draait alles om duurzaamheid, diversiteit en het bieden van een ontspannen en veilige leefomgeving voor mensen van alle leeftijden. Er is bewust gekozen voor eenheid in de architectuur, maar binnen die eenheid is gestreefd naar maximale variatie. Het architectonisch ontwerp is gebaseerd op een eenheid die zich uit in de harmonie van de wijk. Maar dat betekent niet dat alles hetzelfde is. We hebben met zorg maar liefst vier verschillende kleuren baksteen toegepast, zodat bewoners hun eigen 'thuis' gemakkelijk kunnen herkennen. Elzenpark sluit mooi aan op de omringende woongebieden. Niet alleen de woningen, maar ook de locatie biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Vanuit Elzenpark sta je zo in het centrum van Wagenberg. Je hebt hier alle voorzieningen bij de hand.

Bekijk de ligging
Een duurzame en diverse wijk voor iedereen

Bekijk alvast de eerste beelden

Meer weten over de locatie?

Locatie