15 oktober 2024

Update Elzenpark

Het is alweer even geleden, maar we willen je graag bijpraten over de laatste ontwikkelingen rondom het project Elzenpark in Wagenberg.

Update Elzenpark

Vooruitzicht voor de komende periode

Zoals eerder vermeld is er beroep aangetekend tegen het bestemmingsplan "Verlengde Elsakker" door omwonenden. Hoewel we nu al twee jaar wachten op de behandeling door de Raad van State, hebben we goed nieuws: we zijn voorlopig ingepland voor de behandeling in het voorjaar van 2025! Dat geeft ons een beetje perspectief en we hopen natuurlijk op een gunstige beslissing. 

Ondertussen zitten we niet stil. Achter de schermen bereiden we alles voor om, zodra de juridische procedures zijn afgerond, meteen te starten met de verkoop van de woningen. De omgevingsvergunning voor de bouw is al aangevraagd en kan worden afgehandeld zodra er een uitspraak van de Raad van State is. Zo kunnen we bij een succesvolle verkoop snel starten met de bouw van de woningen. 

We houden je graag automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen. Zodra er nieuws is, ben je uiteraard de eerste die het hoort.

 

Benieuwd naar de ontwikkelingen?

Ja, houd mij op de hoogte